O servisnoj grupi

 

Servisna grupa Strojotehnike d.o.o. broji 4 certificiranih servisera te pokrivamo područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Filozofija nam je da svaki od servisera ima kompletno znanje o strojevima, što znači znanje mehanike, elektronike, hidraulike kao i o samom software-u. Našu kompetenciju dokazuje i da smo bili stalni član „Hurco Improve Team-a“  u Njemačkoj, gdje smo u nove, ali i korištene strojeve ugrađivali nove opcije, testirali te poboljšavali perfomanse kao i samu geometriju.

Sa kupcem naših strojeva surađujemo od početka, i prije nego stroj dođe na svoju poziciju informiranjem o veličini stroja, načinu spuštanja te količinama potrebnih tekućina čime proces same instalacije i testiranja smanjujemo na manje od jednoga radnoga dana. Prilikom puštanja stroja u pogon obučavamo radnike na stroju kako održavati stroj na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi. Godišnje održavanje preuzimamo sami opcijom Godišnjeg održavanja te samim time vračamo stroj u najbolje moguće stanje, smanjujući mogućnost iznenadnoga kvara na stroju kao i veću brzinu ciklusa te smanjenja gubitaka materijala i troškova u proizvdnji. Kupcima pomažemo i našom podrškom preko telefona, e-maila ili Skypa, a ukoliko dolazi do intervencije naš odaziv je najkasnije do 24 sata od prijave kvara. Suradnjom sa kupcima smanjujemo vrijeme zastoja u proizvodnji, gubitke u proizvodnji ali i cijenu samoga popravka.

Serviseri su opremljeni vrhunskim alatom, uključujući Renishaw Ballbar uređaj za mjerenje geomterije kao i standardnom opremom rezervnih dijelova. U standardnu opremu ulaze rezervni dijelovi elektronike, mehanike i hidraulike. Na sve ugrađene dijelove dajemo 1. Godinu garancije a za neke dijelove nudimo uslugu reparature kod naših partnera.

Mi smo tu da Vi budete zadovoljni. Servisna grupa Strojotehnike d.o.o.

 

 

Kontakt

 

Stjepan Vinojčić

Service & Software

Mobile: +385(0)91 2455 902

E-mail: stjepan.vinojcic@strojotehnika.hr

Skype ID:

 

Mario Bartulović

Service & Tech. Support

Mobile: +385(0)91 333 4427

E-mail: mario.bartulovic@strojotehnika.hr

mrbartulovic@gmail.com

Skype ID: /