SOLIDWORKS poduzetnik Alfa Proto – ideje tvrtke postale stvarnost

Alpha Proto posvećuje svoje vrijeme stvaranju koncepta ideja ljudi unutar tvrtke i pretvaranju istih ideja u stvarnost. Ovaj poduzetnički tim doveo je inženjerski tim tvrtke na sljedeću razinu. Rezultat je tim iskusnih mehaničkih, električnih i softverskih pojedinaca koji mogu pomoći u razvoju proizvoda tvrtke.

Alfa Proto nedavno je radio s još jednim startup-om, SegAna, koji radi iz UCF inkubatora kako bi pomogla u dizajnu simulatora koji je pokrenuo disanje 3D printanog pluća. Zbog fantastičnog rada koji je Alpha Proto osigurao za SegAnu, Orlando Sentinel je napisao članak o SegAni te se Alpha Proto spominje za izgradnju prototipova.

Oni su surađivali s drugim značajnim tvrtkama kao što su St. Johnsovi optički sustavi, primarna inovacija, Saikou optika, Blue Whale Skimmers i Rabbit Hole Escape igre. Alpha Proto raduje se njihovom sljedećem projektu na kojem radi zajedno s University of Central Florida (UCF).

Mnogi prototipovi oblikovani su u SOLIDWORKS-u. Tijekom svog vremena poduzetništvo SOLIDWORKS programa, Alpha Proto, iskoristio je mnogostruke dodatke koji su dostupni sudionicima programa.

Scottom Stickler – “Nisam koristio SOLIDWORKS sedam godina prije nego što sam radio u tvrtki u kojoj sam radio na dvije i pol godine prije nego što smo započeli Alpha Proto. Otišao sam s onim što sam znao. Lako je početi koristiti SOLIDWORKS opet. Program poduzetništva SOLIDWORKS omogućio nam je pristup naprednijoj licenci tvrtke SOLIDWORKS, koju tada nismo mogli priuštiti. Kad smo završili program poduzetništva, znali smo vrijednost SOLIDWORKS CAD i kupili licencu. ”

Alpha Proto trenutno radi izvan UCF inkubatora kako bi dodatno ojačao svoju tvrtku.

2017-06-19T10:13:35+02:00