Strojotehnika d.o.o. koju je osnovao gospodin Stipo Marić, bavi se uvozom i prodajom CNC alatnih strojeva, programskih paketa za podršku proizvodnje alatnim strojevima, reznog alata i pribora, te uslugama razrade tehnologije i obuke potrebnog kadra za rad na CNC alatnim strojevima. Sjedište tvrtke je u novim prostorima koji se nalaze u Soblincu kraj Sesveta.

U sjedištu tvrtke se nalazi i najmoderniji demo centar koji je svečano otvoren 4. Studenog 2005. godine. U njemu se nalaze strojevi čiji smo mi ekskluzivni predstavnici za prostore Republike Hrvatske, HELLER, HURCO, ROEDERS, te rezni alat i pribor proizvođača INNOTOOL i SARTORIUS. U sklopu prostora nalazi se i moderna učionica za obuku. Najveća prednost firme Strojotehnika d.o.o. je da nakon obuke u učionici, polaznici mogu odmah usvojena znanja testirati na našim strojevima u demo centru.

 
 

Naše stručno osoblje Vam omogućuje kompletnu uslugu obuke i tehnološke podrške koja je potrebna za pokretanje ili unapređenje Vaše proizvodnje u segmentu metalske industrije. Firma Strojotehnika d.o.o. je prva firma ove vrste koja je otvorila vlastiti demo centar na prostoru Republike Hrvatske i trenutno je vodeća u segmentu obuke i podrške Vašoj proizvodnji alatnim strojevima. Naša referentna lista od više od 200 prodanih strojeva na prostoru Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije najbolji je pokazatelj našeg cilja da postanemo najkvalitetniji u segmentu usluga proizvodnji CNC alatnim strojevima. Kompletnost naših usluga od obuke, prodaje strojeva alata i pribora, pomoći u programiranju, ovlaštenom servisu te redovitom održavanju vaših strojeva, jamče da ćemo u budućnosti odgovoriti izazovima koji nas čekaju.

 
 

Osim strojeva, alata i pribora, firma zastupa i jedan od vodećih CAD-CAM sustava SoliWorks i SolidCAM za konstrukciju i programiranje CNC alatnih strojeva. Uz to,  od 01. 12. 2006., Strojotehnika postaje ovlašteni zastupnik CAD paketa SOLIDWORKS, vodećeg CAD paketa u ovom trenutku u svijetu. Koristeći SolidWorks i podršku STROJOTEHNIKE d.o.o., Vaš tim biti će u mogućnosti konstruirati jednostavnije, lakše i brže, čime se generira bolji proizvod sa bržim odzivom na tržište.

I još mnogo, mnogo više…