120323_Miller-Logo-rgb-Web_150dpi_WHA_DE_01

 

 

 

 

 

O nama

 

4CNCSIMU2a-S

Miller GmbH precizni alati, smješteni u Altensdtadt, proizvode tvrdo metalni alat za bušenje i glodanje sa velikim uspjehom  u inovativnoj strategiji proizvodnje.   U ponudi Miller nudi standardni program sa katalogom specifičnih alata, kao i maksimalnom fleksibilnošću za realizaciju visoko kompleksnih tvrdo metalnih prilagođenih alata.

Miller precizni alati su osnovani 1991. Od početka su korišteni najbolji CNC strojevi za brušenje za izradu inovativnog preciznog alata najviše kvalitete, brze izrade i što je najbitnije – za pravu cijenu. Visoko moderna tvornica alata radi 365 dana u godini i 24 sata na dan od početka.

miller_01

Alati su proizvode samo u Altenstadt. Ovdje su precizni alati  razvijeni, dizajnirani i proizvedeni prema najvišim zahtjevima kvalitete od strane iskusnih i visoko kvalificiranih djelatnika. Od kraja  veljače 2003., Miller Precizni alati su postali dio svjetske MAPAL grupe.

Miller je dugi niz godina iskustva u sektoru alata kombinirao sa predanošću, fleksibilnošću, kvalitetom i pravom cijenom – pravom formulom kao garancijom za rješavanje svih današnjih zahtjeva naših kupaca. Miller dostavlja rješenje za uspjeh u borbi sa odabirom između rješavanja problema ili racionalizacije.

 

 

Proizvodni program

 

U nastavku pronađite kataloge ( u .pdf formatu ) Miller programa tvrdo metalnih glodala i svrdala.

pdficon_smallGlavni katalog – standardni program bušenje   ( 6.6MB )

pdficon_small Glavni katalog – standardni program glodanje ( 5.9MB )

pdficon_small Katalog MEGA – Brzinsko bušenje 2013  ( 5.4MB )

pdficon_small Katalog HPC – Rezanje i glodanje  ( 9.3MB )