Dok se pripremate za ljetne zabave na suncu, vjerojatno će biti kišni tuš ili dva … ili nekoliko ovisno o tome gdje živite. Što učiniti da biste ispunili to vrijeme? Isprobajte SOLIDWORKS Visualize beta 2018!

Imate SOLIDWORKS CAD, ali još niste preuzeli svoje besplatno visualize standard mjesto? Sada je savršeno vrijeme za početak i istraživanje Visualize Beta 2018.
Najveća i najvjerojatna prva nova značajka koju ćete vidjeti jest ažurirani izgled za Visualize 2018. Solidworks je za cilj imao gladak, jednostavan i čist izgled. Novi izgled i dojam svrstavaju visualize u moderno doba, istovremeno olakšavajući korištenje. Postoji i način da se prebacite između dvije unaprijed postavljene teme, ali ćete morati pronaći sebi odgovarajuću. Moramo ostaviti nešto i za vas da istražite.


Jeste li se borili sa postavljanjem svjetla u svoju kulisu? Ili ste željeli pomaknuti svjetlo da osvijetli točno mjesto na modelu? Ili možda dizajnirate interijere i želite da toplina svjetlosti završi u djeliću vremena? Onda je ovo definitivno za vas. Uveli smo novi način da odmah stavimo svjetla u vašu kulisu, samo klikom na model kojem želite da svjetlost zasvijetli. Ovo dolazi s novim vrstama “površine” svjetla (kugla, ravnina, cijevi, diskovi) kako bi se pomoglo stvaranju svjetlosne okoline. Tako je sada puno lakše postaviti i kontrolirati osvjetljenje kulise.