Strojotehnika d.o.o. je ekskluzivni zastupnik vodećih svjetskih firmi koje proizvode alatne strojeve. S obzirom na raspon strojeva pokrivamo tehnologije obrade glodanjem, tokarenjem, bušenjem i brušenjem. Za sve ove strojeve nudimo alat i pribor te usluge školovanja, obuke i održavanja.

“Kada platite previše, izgubite nešto novca i to je sve. Kada platite premalo, možete izgubiti sve , zato što stvar koju ste kupili nije u stanju učiniti ono zbog čega ste ju kupili. Opći zakon poslovne ravnoteže zabranjuje malo ulaganje za veliku dobit. Jednostavno nemoguće. Ako poslujete s najjeftinijim ponuđačima, prirodno je da određeni iznos osigurate zbog rizika koji preuzimate. I ukoliko učinite točno to, imati ćete dovoljno da platite nešto bolje.”

JOHN RUSKIN, English Social Reformer (1819 – 1900)

 

Međunarodno aktivnu HURCO Companies Inc. osnovali su Gerald Roch i Edward Humston 1968. godine. Ona razvija i proizvodi interaktivne računalne upravljačke računalne upravljačke sustave, softvere i računalno potpomognute alatne strojeve i komponente. Sjedište je u Indianapolisu, Indiana (SAD), proizvodni pogoni se nalaze u Tajvanu i Italiji. Prodajna društva i podružnice imaju sjedište u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Engleskoj, Poljskoj, Kini, Indiji, Singapuru i Južnoj Africi. Poduzeće HURCO GmbH Deutschland, u Plieningu kod Münchena, podružnica je matičnog poduzeća HURCO i ima glavnu funkciju. Osnovana je 1988. godine, a zapošljava danas oko 100 zaposlenika, a upravlja prodajom i službom za korisnike u cijeloj Europi. Za optimalnu korisničku podršku demonstracijski su centri i centri za obuku raspoređeni u cijeloj Njemačkoj i Europi. Klijenti su uglavnom proizvođači pojedinačnih dijelova i maloserijski proizvođači unutar većih tvrtki u industrijama kao što su zrakoplovna i obrambena industrija, industrija medicinske tehnologije, energetike, prometa i računalne tehnologije.

HURCO nudi: najučinkovitiji CNC upravljački sustav, obradne centre s 3 osi, obradne centre s 5 osi, portalne i horizontalne obradne centre, višeosovinske centre za tokarenje, univerzalne i visokoučinkovite centre za tokarenje. 

>> Saznajte više na: HURCO

 

 

 

 

HELLER je osnovan 1894. godine kao mala obrtnička radionica u Njemačkoj. Danas je vodeći svjetski proizvođač s 2.470 zaposlenika, razvija i proizvodi suvremene strojne alate i cjelokupne proizvodne sustave za rezanja metala. Ponuda HELLER proizvoda obuhvaća: obradne centre s 4 osi, obradne centre s 5 osi, obradne centre za glodanje/tokarenje, CNC strojeve za obradu radilica i bregastih osovina, fleksibilne proizvodne sustave i modularni asortiman usluga. HELLER je započeo s radom u SAD-u 1982. godine i ima proizvodni pogon u Troyu, Michigan (SAD).

>> Saznajte više na: HELLER

 

 

INDE

Index grupa koju čine INDEX i TRAUB, danas je jedan od najvećih svjetskih proizvođača CNC tokarilica. INDEX-Werke osnovao je 1914. godine Hermann Hahn, koji je iste godine započeo s proizvodnjom tokarilica s automatskim izmjenjivačem alata. Od 2002. godine, INDEX nudi multifunkcionalne centre u kojima različite tehnologije obrade mogu biti integrirane u jednom stroju. Klijenti su uglavnom kompanije automobilske industrije, industrije autombilskih dijelova, strojarske i elektrotehničke industrije, kao i proizvođači fluidnih tehnologija, kontrole i instrumenata. Sve je veći rast prisutan i na tržištu industrije medicinske tehnologije i zrakoplovne industrije.

>> Saznajte više: INDEX-TRAUB

 

 

 

 

 

Röders strojevi za visokobrzinsku obradu optimizirani su za najveće performanse s obzirom na preciznost obrade, kvalitetu površine i dinamiku. Omogućena je kombinacija različitih proizvodnih procesa u jednom stroju. Ukoliko je potrebno, strojevi se automatiziraju pomoću vlastitih rješenja. Više od 2500 strojeva je instalirano u više od 50 zemalja.

>> Saznajte više na: Röders 

 

 

 

 

 

 

Zahvaljujući razvoju najsuvremenijih strojeva i visokopreciznoj tehnologiji, HG Grimme SysTech GmbH etablirao se kao proizvođač strojeva u cijelom svijetu već više od tri desetljeća. Izrađuju inovativne sustave visokih performansi za optimalno racionaliziranu obradu plastike i kompozita. Strojevi su prikladni za obradu aluminija, drveta i drugih materijala. U cilju postizanja najefektivnijih obradnih procesa, ugrađuju u svoje sustave tehnologiju glodanja, rezanja ili rezanja vodom . Obradni centri su razvijeni, konstruirani i proizvedeni u u Wiedergeltigenu u blizini Münchena u Njemačkoj gdje se nalazi i sjedište.

Saznajte više: HG Grimme  

 

Saznajte više: OKAMOTO

 

 

 

 

 

Zimmer&Kreim je danas vodeći u proizvodnji erozimata u Njemačkoj, i vodeći u automatizaciji alata i izradi kalupa u svijetu. To potvrđuje uspješan razvoj izmjenjivača elektroda, odlična kontrola i razne softverske komponente ZK serija. Zahvaljujući Chameleon sustavu rukovanja i razvoju sotvera, Z&K je postigao svjetsku reputaciju optimizatora procesa. Zimmer&Kreim je danas prisutan u više od 30 zemalja diljem svijeta.

Saznajte više: Z&K