beck_logo

 

O Beck preciznom alatu

 

1353587543.jpg_160_250_0_Osnovano 1906. godine od strane Augusta Becka kao mehanička radionica za učvršćene alate, August BECK Präzisionswerkzeuge  GmbH  & Co. KG u Winterlingen je danas specijalist za preciznu obradu provrta sa razvrtačima s više oštrica. Sa svojim portfeljem, mnogim godinama iskustva i specijalnim pristupom znamo-kako, BECK je učinio svoje ime svjetski poznatim brendom. Danas ime BECK stoji za visoku kvalitetu i preciznost kod svojih proizvoda. BECK nudi svojim kupcima visoki raspon pouzdano i cijenom efektivnih alata.

Počevši od standardnih  razvrtača prema DIN/ISO HSS-E svrdla, prema razvrtačima visokih perfomansi od čvrstog karbida ili sa zalemljenim oštricama, i prema modernim zamjenskim sistema glave, BECK nudi jedinstven raspon standardnih alata. Ovaj raspon alata znači da koncept pravoga alata može uvijek biti nađen prema zahtjevima materijala koji se obrađuje, kao i prema zadanim tolerancijama i planiranog obujma proizvodnje. Kompletni asortiman “Made in Germany” visoko kvalitetnog alata je dostupan odmah, pa čak i posebne narudžbe su dostupne u kratkom roku.

 1353585072.jpg_700_400_0_Nadalje, široki raspon proizvodnje BECK-a specijalnih alata koji nude  mnoge prednosti sa naglaskom na ekonomičnost i produktivnost, djelomično za proizvodnju većih serija.  Nove tehnologije konstantno upotpunjuju ponudu BECK-a  te se samim time zadovoljavaju rastući zahtjevi moderne proizvodnje te se nude nove opcije za obradu visokih perfomansi i novih materijala.

 

Proizvodni program

U nastavku pronađite kataloge ( u .pdf formatu ) BECK proizvodnog programa, kao i cjenik proizvoda i usluga.

pdficon_small BECK Glavni katalog proizvoda 2012 ( 6.45MB )

pdficon_small  BECK Cjenik 2012 ( 2.90MB )

pdficon_small  BECK Usluge popravaka i brušenja ( 1.66MB )